11/11/2010

Uji Bakat 2

Along :Mak,mak, Along dah hantar laa video klip along ni utk uji bakat.
Mak : Video klip apa tu long?
Along : Klip video along la. Along belakon sendiri tu mak.
Mak : Ish, ish,,, xsangka anak-anak mak ni pandai2 dan bebakat semuanya. Tolak si Luffy tu. Tgk adik kau Faiz tuh,,berbakat menyanyi. Hg ni, boleh jd pelakon,ntah2 leh jd pengarah nnt. Glamer glamer...
Along : Alah, si Luffy tu ketinggalan zaman la mak. Ni zaman teknologi, mana ada main ngaji2 lagi. Artis xpa, ustaz? No way !
Mak : Ala, jd artis pun rezeki halal gk pa. Jnj hg xmencuri merompak ,sudah..
Along : Ha,btol2..Ni along nk ckp kt mak ni. Along nk mnx duit sket.Nak hntr CD Burning video klip along ni. Nak convert jd avi plak,, Senang sket syarikat tu nk pilih.
Mak : Syarikat apa long? Luncai Emas? KRU?
Along : Xlah mak..Ni....kedai tepon bimbit tu. Kalau lakonan along bagus, along dpt royalti utk setiap downloading.
Mak : Ooo..mcm artis jugak lah ye? Kena bayar royalti? Wow! Kaya kita nnt long..
Along : Tu mak jgn risau, ada duit along bg kt mak k? Skrg ni mak bg la pnjm duit sket..
Mak : Yelah yelah..Eh along, bg la mak tgok video klip hg tu. Cntk ke x? seksi ke x? Kalau xckp seksi, kita tmbh poweerrr lg..
Along : Ish,,,xmolah mak..Along malulaaa..
Mak : Malu apa nya plak? Bukan org lain,mak je..
Along : Dlm klip tu along seksa sket.
Mak : Xpa xpa,mai mak nk tgok.. Seksi2 tu mak xkisah, itu kn asam garam kehidupan seorg artis..Biasaaaa bro..
Along : Xmo la mak, malu..
Mak : Cita apa yg hg belakon smpai malu sgt ni?
Along : Alaaa,,cita filem biru lah mak.
Mak : Filem biru ? Filem apa tu along?
Along : Alah mak ni, itu cita remaja lah mak. Org tua2 mcm mak xleh tgok..
Mak : WTH ??

p/s : Nauzubillah,,, didiklah anak2 anda menjadi insan yg diredhai oleh Allah

3 comments:

miss asnida hani said...

lol..dunia da berubah..

Faiz Tapit said...

kah3... bg la ak donlod pdot

miss miera said...

hahaha...
cian mak dy mngaharap ank kejalan yg benar..
rupe2nya..heee..
act , miera baru dlm blog, follow saya balik can?
:))

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...